Arhivele Blog-ului

Setări modem HG655b

Pagina de configurare a modemului HG655b este la 192.168.1.1 cu u/p: admin/admin. Modelele mai noi au parola pe eticheta din spatele modemului.

Setare parolă acces internet

Basic > WAN > WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35

  • Se introduce numele de utilizator și parola.
Alocare porturi LAN3 și LAN4 pentru acces internet

Basic > WAN

  • Se debifează LAN3 și LAN4 la WAN1_INTERNET_B_ATM2_0_36, apoi Submit.
  • Se bifează LAN3 și LAN4 la WAN6_INTERNET_TR069_R_ATM1_0_35 pentru ADSL.
  • Se bifează LAN3 și LAN4 la WAN3_INTERNET_TR069_R_PTM4_0_1_0 pentru VDSL/FTTB.
Eroare „Voice is busy. Please try later”

Mesajul apare la configurarea WLAN și poate fi evitat prin deconectarea cablului telefonic din porturile Phone1 sau Phone2 după caz.

Postat în Hardware

Brother DCP – „Toner Life End”

După înlocuirea cartuşului de toner TN-2000 la o imprimantă Brother DCP, listarea şi copierea sunt întrerupte de mesajul Toner Life End. Resetarea cartuşului, reintroducerea după scuturarea laterală şi curăţarea firului corotron, precum şi resetarea contorului pentru unitatea de imagine nu au avut niciun efect. Unele forumuri conţin răspunsuri cu obturarea senzorilor imprimantei, însă această soluţie poate compromite echipamentul din cauza tonerului rezidual.

Rezolvare:
Cu capacul deschis şi imprimata pornită se apasă butonul Options. După apariţia pe afişajul imprimantei a mesajului de confirmare de înlocuire a cilindrului, se apasă butonul Start, apoi + până la apariţia cifrei 10 şi la final Set. Afişajul va indica Accepted şi Cover is Open. După ultimul mesaj se va închide capacul imprimantei.

Observaţie:
Uneori mesajul apare şi din cauza încărcării excesive a compartimentului de alimentare cu hârtie al imprimantei. În acest caz reducerea cantităţii de hârtie va rezolva problema.

Postat în Hardware