Treaba bună se face pe-ndelete

Site-uri de prezentare în 3 luni

De ce să ne grăbim? Oricum ideile importante vin pe parcurs. Rămâne timp de testare, înscriere în motoare de căutare, corecţii mari şi mici, care într-un final vor duce la site-ul dorit. Site-ul respectiv are nevoie de 3 lucruri:

1. Conţinut

Cel mai important.

Un client obişnuit vine cu câteva poze pe telefon şi 2-3 link-uri de unde să copiez textul. Nu-i bun. Mai ţii minte când ai căutat ceva pe internet şi n-ai găsit decât pagini cu reclame, anunţuri şi orice altceva? Fiecare site are un scop. Şi o structură. Îţi prezinţi firma sau pe tine, vrei să vinzi ceva – atunci gândeşte-te la cuvintele care definesc asta (şi după care o să te caute lumea pe google) şi construieşte textul in jurul lor. Normal că o să te inspiri de la ceilalţi din domeniu, insă trebuie să apari cu ceva diferit. Şi oricum o să-ţi arăt eu cum se face. A, iar un cont pe facebook nu e site.

2. Vizibilitate

Pe internet desigur. Că degeaba ai un site dacă nu-l vede nimeni (în afară de noi). Trebuie să ştii ca site-ul pe care o sa-l ai conţine facilităţi SEO de bază. Adică o să fie afişat în primele pagini ale rezultatelor căutării în câteva luni sau în mai multe săptamâni dacă insişti. Indexarea site-urilor în motoarele de căutare nu este ceva instantaneu. Vrei să porneşti o campanie adwords? O să te ajut cu informaţii.

3. Design. Web Design

Utilizatorii petrec cea mai mare parte a timpului pe celelalte site-uri.

Poţi să vii cu sugestii sau cu un template. De restul mă ocup eu. Şi uite un termen nou la care să te gândeşti: utilizabilitate. Până la urmă sunt 3 luni.


Pentru o colaborare trimite cu formularul de mai jos, pe scurt, ce ai vrea să faci şi vom detalia pe urmă planul de lucru.